Face treatments

Een microzone is een korte en doeltreffende behandeling van 30 minuten. Een microzone geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of u nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: een microzone treatment is altijd op maat gemaakt en word volledig afgestemd op jouw huidwens en-behoefte.

Micro zone treatment 30 minuten€ 29,50

Standaard behandelingen bestaan bij mij niet. Elke behandeling stemmen we af op uw wensen en huid. Ik als Skin Coach zal u helpen om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Zodat de huid gezond word en u gaat stralen.

Komt u voor de eerste keer voor een gezichtsbehandeling dan is het belangrijkste dat ik niet alleen weet hoe uw huid verzorgd en gevoed word maar ook wat uw wensen en verwachtingen zijn daarom een intakegesprek.

Face Mapping

Face Mapping

Na de eerste intake analyseer ik doormiddel van facemapping uw huid, geef een behandeladvies en aan het eind van de behandeling krijg je ook tips hoe de huid thuis in conditie gebracht wordt. Dit is een kosteloze aanvulling op de eerste behandeling.

Face treatment 45 minuten€ 42,50
Face treatment 60 minuten€ 55,00
Face treatment 75 minuten€ 65,00
Face treatment 90 minuten€ 75,00
Face treatment 100 minuten€ 90,00